Wie zijn wij


Huuradvies Groningen

Huuradvies Groningen is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het (ver)huurrecht op het gebied van woonruimte. Huuradvies Groningen  geeft advies aan verhuurders op het gebied van het woningwaarderingsstelsel (WWS) en alles daaromheen. In juni 2015 is Huuradvies Groningen opgericht en per 1 januari 2016 is het team uitgebreid met Willem Jan de Vries als nieuwe vennoot. Samen staan wij klaar verhuurders te adviseren.

Niels Elgersma

Vastgoed en wetgeving zijn voor mij grote passies. Tijdens mijn studie Vastgoed & Makelaardij heb ik mij hier steeds meer mee bezig gehouden en is mijn interesse hiervoor steeds meer gegroeid. Ik ben van mening dat het stabiele rendement van vastgoed in de combinatie met de juiste regelgeving, subsidies en dergelijke voor het beste rendement met een zo laag mogelijk risico kunnen zorgen.

 

 

Willem Jan de Vries

Met mijn passie voor vastgoed en ondernemerschap kan ik uren per dag bezig zijn. Hierbij vind ik het geweldig om andere mensen te helpen en naar oplossingen te zoeken. Vanuit deze adviserende rol heb ik besloten mij in te zetten voor Huuradviesgroningen.nl om zo mijn passie voor vastgoed met een adviserende rol te kunnen combineren.